Bunkercross Olst 2015

Op het prachtige landgoed van De Haere in Olst vond de 6de editie van de Bunkercross plaats. Echt een prachtige omgeving! Het prachtige lenteweer maakte het helemaal compleet. Dit jaar waren er ruim 300 deelnemers.

Bunkercross

De Bunkercross is offroad. Dus over de zachte en oneffen bospaden. Hoe ze het doen weet ik niet, maar volgens mij kwam iedereen over de finish!

Bunker-6

Bunkercross

Bunker-4

Nu moet ik zeggen dat hardlopen niet één van mijn favoriete bezigheden is. Mijn goddelijk lichaam heb ik weten te vormen door een heerlijke bourgondische levenstijl en niet door calorieën te verbranden. Maar iedere keer dat ik heuvel op en heuvel af moest sprinten om de renners op de plaat te kunnen krijgen, deed mij beseffen dat de zwaartekracht toch meer invloed had op mij dan op iedereen om mij heen. Misschien toch maar eens een keer de sportschoenen aantrekken… Nadat ik die heb aangeschaft!

Op een dag als deze kan je meteen oefenen met verschillende soorten technieken. Ik ben nooit een kei geweest in panning. Tijdens het maken van de foto trek je de camera met de renner mee. Van alle pogingen die ik heb ondernomen, is er dan toch nog eentje gelukt!

Bunker-5Bunker-7

In opdracht van RTV Oost heb ik deze dag geschoten. De hele reportage is daar te zien.

Foto’s zijn na te bestellen via de pagine Gespot!

Volgend jaar hopelijk weer. Heb ik een jaar de tijd om mijn conditie te verbeteren, zodat ik iedereen op de plaat kan zetten!

 

Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van Michiel ter Elst. Deze mogen niet worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Michiel ter Elst.