Triggertrap; een mooi excuus om zooi te maken!

Trigger-1

In de studio spelen met het vastleggen van brekend glasw3rk, rondvliegend gekleurd poeder of nog mooier: eieren die uit elkaar spatten!
Erg leuk om te doen, maar ook erg lastig. Het is zo goed als onmogelijk om dingen uit elkaar te laten spatten en tegelijkertijd af te drukken.Trigger-2

In een notendop:

De Triggertrap met de Remote Trigger is een handige add-on voor op je smartphone en deze set verbind je met een flitser. Als de microfoon van de smartphone geluid opvangt, geeft deze een signaal door naar de flitser om af te gaan. Bij hoeveel dB en met welke vertraging het moet afgaan heb je zo ingesteld.

Naast geluid is het erg handig met GPS, de bewegingssensor en voor het maken van een timelaps.
Trigger-9

In deze setting w3rk je in het donker. Zorg er daarom ook voor dat je veilig te w3rk gaat. Een zaklamp en veiligheidsbril zijn geen overbodige luxe en met een teleobjectief van 200 mm of meer zorg je er voor dat je er niet zo dicht bovenop hoeft te staan en je gear veilig staat.

Net als bij Urbex: “Shoot safe, stay safe”… Kan je morgen ook weer foto’s schieten!

Trigger-8

Trigger-7

Afterzooi-2

Duckies na de eend-op-ei-shoot

Afterzooi-1

…en toen begon het opruimen…

 

 

 

Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van Michiel ter Elst. Deze mogen niet worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Michiel ter Elst.